Hrvatski forum zaklada ZaDobro.BIT!

zadobrobit - logoHrvatski forum zaklada ZaDobro.BIT! već šestu godinu zaredom okuplja preko trideset zaklada koje djeluju na području Republike Hrvatske te brojne donatore i društvene poduzetnike.

Cilj je Foruma ZaDobro.BIT! u svoj rad okupiti što veći broj članica kako bismo kroz zajedničku suradnju i dijeljenje spoznaja i iskustava postigli jačanje kapaciteta zaklada i povećali vidljivost djelovanja zaklada u našoj zemlji.

Forum ima i svoju obrazovnu komponentu – članicama Foruma dostupni su i najrazličitiji sadržaji krojeni sukladno njihovim potrebama: priprema projekata, pravno i financijsko savjetovanje, unaprjeđenje vidljivosti rada zaklada, pomoć u pronalaženju partnera i donatora, organizacija studijskih putovanja, tiskane i on-line brošure vezane uz zakladništvo i društveno poduzetništvo te još mnogo toga.

Zato Vas pozivamo da se putem Prijavnoga obrasca dostupnoga na mrežnoj stranici Europske zaklade za filantropiju i društveni razvoj  učlanite u Forum ZaDobro.BIT! i iskoristite mogućnosti koje Vam možemo pružiti.

Za kraj rujna 2016. Forum organizira i svoj 6. godišnji sastanak na kojemu će članice, pored godišnjeg izvještaja o radu i razmjeni iskustava, moći sudjelovati u radu nekoliko obrazovnih modula te na taj način steći nove spoznaje vezane uz rad zaklada.

Program 6. godišnjeg sastanka Hrvatskog foruma zaklada ZaDobro.BIT!

Europska zaklada za filantropiju i drustveni razvoj je korisnica
financijske podrske Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u
podrucju razvoja filantropije i zakladnistva u Republici Hrvatskoj.

Partneri:

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva Mozaik.ba

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je članica

European Foundation Centre   Transnational Giving Europe Dafne Dafne – Donors and Foundations Networks in Europe