Otvoren natječaj ˝Mladi: snaga zajednice˝!

20. rujna 2019.

˝Mladi: snaga zajednice˝

Attention,attention, imamo odličnu vijest!Uz potporu Veleposlanstva SAD-a te u suradnji sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj sa uzbuđenjem objavljuje kako ima priliku još jednom raspisati natječaj ˝Mladi: snaga zajednice˝, ovog puta u dva grada, Rijeci i Splitu.Natječaj je otvoren do 30. rujna, stoga Riječani i Splićani požurite, okupite frendove i izborite svoje mjesto kao jedna od dviju podržanih inicijativa iz vašeg grada!Uvjeti za prijavu na natječaj nisu komplicirani, sve što trebaš je biti mlada osoba između 18 – 30 godina te imati inovativnu inicijativu koja će pridonijeti promjenama u tvojoj zajednici. ;)Više informacija i detalja o natječaju na: http://europskazaklada-filantropija.hr/blog/2019/09/20/otvoren-natjecaj-%cb%9dmladi-snaga-zajednice%cb%9d-2/Pokažimo da su mladi snaga naše zajednice! ✌?#Mladisnagazajednice2019 #Rijeka #Split

Objavljuje Zadobrobit.hr u Četvrtak, 19. rujna 2019.

Uz potporu Veleposlanstva SAD-a te u suradnji sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj otvorila je još jednom natječaj ˝Mladi: snaga zajednice˝, ovog puta u dva grada, Rijeci i Splitu. Natječaj za cilj ima povećati sudjelovanje mladih u procesima lokalnih razvoja kroz dodjelu bespovratnih novčanih sredstava dvjema inicijativama iz svakog od dva navedena grada.

Natječaj je otvoren do 30. rujna, te ovim putem pozivamo sve mlade osobe u dobi od 18 – 30 godina sa inovativnim inicijativama koje pridonose promjenama u njihovim zajednicama da se prijave i pokažu da su mladi uistinu snaga naše zajednice!

Dokumentacija:

Upute za prijavu

Opisni obrazac prijave

Izjava članova/-ica neformalne skupine

 

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.