Obrazac za prijavu na Tvornicu ideja

ZAKLJUČEN JE JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROJEKTNIH IDEJA NA TVORNICU IDEJA. 

HVALA I SRETNO SVIMA KOJI SU PRIJAVILI SVOJE IDEJE!

Ako si dio neformalne skupine mladih u dobi od 17 do 30 godina i imaš dobru, inovativnu i po tebi izvedivu ideju kako unaprijediti i poboljšati kvalitetu života mladih u tvojemu gradu (Koprivnica, Kraljevica, Kutina, Lipik i Novi Marof), pozivamo te da zajedno s prijateljima iz svoje skupine ispuniš ovaj obrazac i prijaviš se na Tvornicu ideja.

ROK ZA PRIJAVU PROJEKTNE IDEJE JE 15. TRAVNJA 2016. U PODNE (12.00 SATI).

Tvornica ideja bit će organizirana u tvojem gradu tijekom svibnja 2016., a o točnom terminu i mjestu Tvornice obavijestit ćemo tebe i članove/ice tvoje skupine ukoliko vaša projektna ideja bude prihvaćena za natjecanje na Tvornici.

U natjecateljskom ozračju, svoju ćeš projektnu ideju braniti pred Odborom “Mladi za mlade” svojega grada.

Dvije najbolje ocijenjene projektne ideje u svakom gradu dobit će financijsku podršku za provedbu projekta.

Hvala ti za tvoju inovativnost, društveno odgovorno ponašanje, empatiju i želju da poboljšaš kvalitetu života mladih u svojem gradu.

Sretno!

POPUNJEN I POTPISAN OBRAZAC, ZAJEDNO SA SVOM POTREBNOM DOKUMENTACIJOM, POŠALJI MAILOM NA info@europskazaklada-filantropija.hr DO GORE NAVEDENOGA DATUMA.

NE ZABORAVI PROČITATI TEKST JAVNOG POZIVA U KOJEMU JE REČENO KAKO NASLOVITI MAIL S PRIJAVOM KOJU ŠALJEŠ.

 

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.