˝Hobby lokator˝ – Inicijativa grada Đakova

27. lipnja 2019.

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, uz potporu Veleposlanstva SAD-a, sklopile su ugovor sa neformalnom skupinom mladih iz Đakova, u sklopu projekta ˝Mladi: snaga zajednice˝.

“HOBBY LOKATOR” naziv je inicijative kojom neformalna skupina po imenu Hobbyts želi potaknuti mlade i odrasle članove zajednice u akovu na kvalitetnije provođenje slobodnog vremena. Naime, inicijativa bi rezultirala web aplikacijom koja bi korisnicima pomogla da pronađu preferirane aktivnosti na području grada na inovativan, moderan i jednostavan način.
O svojoj inicijativi rekli su: “Budući da većina sportskih, umjetničkih i sličnih klubova i organizacija nema vlastitu web stranicu, građanima je ponekad teško doći do informacija o aktivnostima u gradu Đakovu. Zato naša web aplikacija donosi sve važnije informacije na jednom mjestu te time omogućuje građanima svih dobnih skupina da nađu aktivnosti kojima se žele baviti, a sportskim, umjetničkim i drugim klubovima i organizacijama omogućuje lakše oglašavanje vlastitih aktivnosti. Filtriranjem aktivnosti svatko može pronaći nešto što ga zanima te se dodatno informirati o načinu učlanjivanja, cijeni članarine, vremenskim intervalima kada organizacije primaju nove članove, te dobnim skupinama koje zadovoljavaju uvjete učlanjivanja.”

Njihovu inicijativu možete pogledati i pratiti na Facebook stranici ˝Zadobrobit.hr˝.

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.