Objavljen Javni poziv za 10. člana Odbora MZM Lipik

21. ožujka 2016.

mzm lipikPOZIV JE ZAKLJUČEN. Zbog nemogućnosti jednog od članova Odbora Mladi za mlade Lipik da tijekom idućih mjeseci aktivno sudjeluje u radu Odbora i Programa “Mladi: snaga zajednice”, Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj i Grad Lipik 22. ožujka 2016. raspisali su Javni poziv za popunjavanje mjesta desetog člana Odbora Lipik.

Svi zainteresirani mladi ljudi s adresom stanovanja u Gradu Lipiku i starosti od 17 do 30 godina pozvani su da popune prijavni obrazac na mrežnoj stranici Zaklade i u zadanom ga roku pošalju u sustav Zaklade.

Rad u Odboru Mladi za mlade korisno je iskustvo svima mladima koji su zainteresirani za poboljšanje života mladih u Gradu Lipiku, a u proaktivnoj i pozitivnoj atmosferi timskog rada dobit će znanja iz područja projektnog menadžmenta, raspisivanja natječaja, procjene i praćenja provedbe projekata, filantropije, društvenih inovacija i društvenog poduzetništva.

Javni poziv otvoren je do petka, 25. ožujka 2016., u podne.

 

 

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj je korisnica financijske podrške Nacionalne zaklade u okviru Razvojne suradnje u području razvoja filantropije i zakladništva u Republici Hrvatskoj.